Blog

miny ohrada

16.02.2010 16:14

Tak,rozhodla jsem se že  že zase něco vyrobím.Tentokrát miny ohradu!Určitě máte na ranči hříbata která si musí odvykat od mámi.A nemáte kam je oddělit?Moje dílna je k dispozici.Budou cice trochu smrsklí,ale budou mít trávu každý den.Nachystejsi:krabici např.od hermelýnů,nůž,barvi nejlépe temperky a věčí lepky,hlínu,semínka trávi.Vezne me si krabičku a vyžežeme nožem  vrch.Druhou stranu ale ne!Pak vezmeme lepky a slepí me rozpadlé kraje.Do prostřed dejte hliník od hermelínů.Rozprosti ji všude.A přilep.Vezmi si barvi  a nabarvi hnědou okraje jako plot.Pak  vezmi hlínu a nasip ji do krabice.A nasip semínka trávi.Pak jen čekej až tráva vyroste.                              Typ:jestli chceš aby tráva nebyla moc vysoká zastřihni ji nůžkama.

sůl

16.02.2010 15:53

Určitě víte že si koníci smlsnou i na soli.No mě zrovna nechutná ale koníkům určitě ano.A chcete aby váš ranč byl jako doopravdoví?Aby tam měli i sůl?Tak si nachystejte tyto podtřebné věci:víčko od pití např.mlíka,kofoli,fanty(lepší večí)sůl,čajovou lžičku,trochu vody.Začneme tím že si vezmeme víčko.Dáme do ni sůl.Záleží na vás kolik toho chcete.Pěkně uhladíte.A dáte do ni vodu.Pozor aby se sůl nerozpustila!A zase uhladíme.Dáme přes noc do ledničky.A ráno vyndáme.Já jsem ji vytáhla až dlouho po škole.A vulala,sůl pro koníky je na světě. Bohužel jsem nedám fotky protože  tu není místo.Ale možná je dám do fotogalerie s videi.                                          Typ:jestli chceš,můžeš do víčka udělat dírku protáhnout provázek a pověsit třeba na stěnu stáje.

výrobky

16.02.2010 15:51

No tak jsem se rozhodla že vám udělám dílnu na koníky Schleich,no prostě na malé koníky.

chci vám zdělit

15.02.2010 19:59

Ahojky lidičky!Chci vám zdělit pár vecí.1.Trošku se nám to plopletlo u příběhů.Zjistila jsem že můžu napsat jenom jednu zprávu a tak budu příběhy psát do hromady dokud se to nezpraví.2.Fotky tu měli být už včera jenomže tatík nenašl šnůru abych je mohla dat do počítače. A doufám že ji přiveze z práce.Tak papa!!!!                                                                           

První zpráva

09.02.2010 08:00

Dnes byl spuštěn náš nový blog. Prosím sledujte jej, budeme se snažit přinášet vždy aktuální informace. Číst zprávy tohoto blogu je možné i přes RSS kanál.